Prodej chaty 77 m², Ledečko

2 590 000 Kč

včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Vážení a milí, dovoluji si vám nabídnou rekreační objekt-chatu, posazenou do extravilánu obce Ledečko s číslem evidenčním. Chata s betonovým základem a dřevěnou nástavbou je umístěna doprostřed pozemku-zahrady. Má plechovou střechu, dřevěná okna, plechové parapety, plechový okap, dřevěné podbití i vnější vzhled. Voda je čerpána z vrtané studny ( 24 m). Elektřina je původní v hliníku, elektroměr nový. Topení na tuhá paliva v chatě.
Kanalizace není- odpad řešen odtokem do jímky. WC suché-vstup z chodbičky. Oplocení drátěné s brankou. Půda mírně svažitá.
Po vstupu na pozemek máme přístup do spodní části chaty-garáže s nižším stropem, u jehož vstupu je rošt pro odtok dešťové vody. Zdi uvnitř kamenné+ cihly a tvárnice, podlaha betonová. Je odsud vstup i do minisklípku s odvětráním. Vstup do nemovitosti je dvojí-z boční strany a zadní strany chaty. Podlaha v chodbičce a pokojích je řešena linem. Na zdech je směs dřevěného obložení, různých druhů dřev i zpracování. Obývací pokoj s 5
okny, zdi mačkaná malta. Z další chodby výstup ven i dřevěné schody do patra. Kamna lokální, která vyhřejí celou chatku. Je tu i pokojík, malá kuchyňka (linka s obkladem) s koupelnou hned vedle. Ta obsahuje vanu, umyvadlo, luxfery a zrcadlo. V patře využitý prostor pro 2 pokoje, dřevěné podlahy, výstup z chodby na plechovou, pochozí nevyužívanou terasu. U pokojů očekávaný zkos stropů. Co se týká zahrady, je s ovocnými stromy, kompostem. Na zemi dlaždice. Dle mého posouzení je nemovitost v dobré lokalitě, v klidové části obce. Nabízí se rekonstrukce dle vlastních představ. V případě, že o koupi nemovitosti projeví zájem více kupujících, majitel si vyhrazuje právo vybrat zájemce dle vlastních kritérií.

V okolí: 10 km od Ledečko

Základní údaje

Cena nezahrnuje Poplatky
Dopravní spojení Autobus, Vlak
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Parkování Garáž
ID nemovitosti 50
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 430 m²
Plocha užitná 77 m²
Plocha zastavěná 59 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

TOP MAKLÉŘKY

Kolín, Politických vězňů 42

Zobrazit kompletní nabídku RK

TOP MAKLÉŘKY

Sdílet nemovitost

TOPlist